NEEM CONTACT OP

Heb je ideeën? Vragen? Ik ben er klaar voor.

Hallo, ik ben Jeroen van Oort

Met mijn gedichten wil ik van de wereld een mooiere plek maken
Voor jou

Samen met mijn dochter en mijn hondje woon ik ergens in een dorp boven Amsterdam. Voor mij is dat altijd nog wennen. Oorspronkelijk kom ik uit de stad waar het leven een heel stuk dynamischer is dan in een rustig dorpje. Toch heeft alles hele mooie en fijne voordelen wat het leven verrijken kan.

 

Ik probeer ideeën en gevoelens in gedichten om te zetten. Gebruik hierbij mijn ervaringen, gedachten & woorden. Op verschillende manieren worden gevoelens en emoties geraakt.

Daarbij zal jij zelf een weg kunnen vinden in en met het gedicht.

De gedichten zijn ook zonder titel, zodat jij als lezer helemaal vrij bent om zelf de ervaring in te vullen. In der loop der tijd heb ik ervaren dat gedichten op vele verschillende en vaak op verrassende manieren geïnterpreteerd worden.

Daardoor word ik dan weer ontroert en doet mij beseffen dat wat ik schrijf voor jou is.

 

Alles wat ik doe is gratis. Misschien een naïeve gedachtegang, helemaal in de wereld waarin wij nu leven, alles moet maar snel en vlug.

Voor de meest simpele dingen wil men geld zien, dat doet mij dan weer pijn. Jij en ik zijn samen wij. Dat gevoel is niet uit te drukken in geld of welke materie dan ook.

 

Helaas ontkom ik er niet aan om voor mijn werk geld te vragen. Als het had gekund waren mijn bundels gratis verkrijgbaar geweest.

Ik hoop dan ook dat je veel plezier aan een bundel van mij beleeft en mij daarmee steunt om door te gaan met wat ik aan het doen ben.

 

Ik hoop dat het je inspireert

 

Geluk

Een mededeling van zakelijke aard. Helaas onvermijdbaar. Op al mijn werk is het auteursrecht van toepassing. Dus niets mag zonder mijn schriftelijke toestemming gebruikt worden in welke vorm dan ook. Dat geldt voor de tekst, maar ook voor de afbeeldingen en al wat meer ik deze wereld in slinger. Vul het formulier in en wacht op het magische moment van mijn reactie...